”Närodlat och ekologiskt” temadag vid Mosebacke matservice Närpes

Datum/Tid
21.11.2017
10:30-13:00

Plats
Mosebacke matservice


Mosebacke Matservise ordnar i samarbete med Österbottens Svenska Producentförbund r.f. (ÖSP) och projekt EkoNu!-För ekobranschen i Svenskfinland en temadag kring ”Närodlat och ekologiskt”. Genom att ordna en temadag om närodlade och/eller ekologiska livsmedelsråvaror, så vill vi lyfta fram både med information och via den serverade skollunchen de regionala livsmedelsprodukterna och kosthållets kunniga personal i Närpes Stad.

Vi , temadagens samarbetspartner, har ett informationsbord utanför matsalen vid Mosebackens skolcentrum. Vi som är vid infopunkten imorgon är ; Ann-Sofi Ljungqvist från EkoNu!, Johanna Smith från ÖSP, ekoproducent Linda Pellfolk och ekoproducent Cindi Groop.

Tid: Tisdag 21.11.2017 kl. 11.00 – 12.30.
Plats: Mosebacke Matservice, matsalen, Skolgränden 9 , 65380 Närpes

Dagens meny: se bifogat dokument.
ekonu_meny närpes 21.11